O Nama

STAGE BAND postoji od 2005. godine i od tad se može pohvaliti mnogobrojnim nastupima u najprestižnijim diskotekama, splavovima, klubovima, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.
2008. godine band izdaje dve autorske pesme “EJ DA MI JE” i “NISAM TI BIO…TAMO NEKO”. Kompoziciju i aranžman radio je Dalibor Vrzić, a tekst Zoran Borkovac. Za iste pesme su urađeni i video spotovi 2009. godine.
2010. godine, Stage band se na Feras radijskom festivalu predstavlja s pesmom “BESUZA”. Pesma je postala jedna od najslušanijih i ušla u uži izbor za pesmu godine na Bobar radiju. Kompoziciju i tekst za pesmu „BESUZA“ je radio Bane Opačić, a aranžman Željko Vasić.
Band trenutno vredno radi na svom novom albumu, koji je uglavnom autorski i koji bi trebao da se pojavi u prodaji najkasnije na proleće 2012. godine.
Bogata biografija svakog člana i pre osnivanja Stage banda je odličan pokazatelj koliko bend vredi i šta sve može da pruži. Bogat i raznovrstan repertoar čini ovaj band jedinstvenim. Od pop rock svirke, preko kafanskih narodnih pesama pa sve do namenskih pesama za razne tipove slavlja ( svadbe, krštenja, rođendani…)

SLAVIŠA JOLDIĆ (klavijature) rođen 1980. godine u Sarajevu.
Muzikom se bavi od svoje 9. godine. Apsolvent na muzičkoj akademiji u Sarajevu. Ostvario je mnoge uspehe učestvovanjem na raznim takmičenjima u sviranju harmonike na kojima je osvojio mnogobrojne nagrade. Iza sebe ima veliko radno muzičko iskustvo. To što je školovan muzičar, a pri tome je ambiciozan i izuzetno kreativan, pokazuje da od njega možemo očekivati jos mnoge uspehe i inovacije na području muzike. Njegov talenat se, osim u sviranju ogleda i u pisanju tekstova i u komponovanju.

 

 

 

 

BRANISLAV IVANKOVIĆ (bubanj) rođen 1980. godine u Šapcu.
Muzikom se bavi od svoje 10. godine. Bogato radno, muzičko iskustvo je iza njega, a ono što bi se istaklo je izdat CD za PGP RTS i učestvovanje na Muf + Voban zrenjaninskom festivalu 2002. godine, kao i nastupi i koncerti s mnogobrojnim velikim zvezdama od kojih se s ponosom izdvaja Lepu Brenu, Mitar Mirić, Ljuba Aličić, Dobrivoje Topalović… Slobodno vreme provodi sa svojom porodicom, koja mu je, kako kaže, sve u životu.

 

 

 

 

DALIBOR VRZIĆ (gitara) rođen 1977. godine u Rijeci.
Muzikom je počeo da se bavi s 10 godina. Pored nastupanja s bandom, Dalibor je veoma uspešan i poznat kao studijski čovek. Komponovanje i aranžiranje – programiranje pesama, radio je na mnogim projektima, Ok Band, Zvezde Granda, Noćne Ptice kao i muziku za pozorišne komade i muziku za reklame.

 

 

 

 

 

ZORAN BORKOVAC (vokal) rođen 1981. godine u Sremskoj Mitrovici.
Muzikom se bavi od svoje 14. godine. I iza njega stoji bogato radno muzičko iskustvo. Zajedno s Branislavom, s kojim je u to vreme nastupao, izdaje CD za PGP RTS, učestvuje na Muf + Voban zrenjaninskom festivalu i nastupa, kao prateći vokal na koncertima Lepe Brene. U slobodno vreme bavi se komponovanjem i pisanjem pesama. Neke pesme su već objavljene, a neke će ugledati svetlost dana na novom albumu Stage band-a.